Nezadovoljni Alimpijević se izvinjavao navijačima

Dušan Alimpijević

Dušan Alimpijević, trener košarkaša Crvene zvezde bio je izuzetno nezadovoljan i pored pobede njegovog tima nad Olimpijom, u 14. kolu ABA lige.

– Nema šta puno da se analizira. Odigrali smo utakmicu s pristupom kakav ne sme da se dogodi ekipi kakva smo mi, ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige. Ovo je bila ružna utakmica, a mi smo najzaslužniji što je bilo tako. Nije bilo koncentracije u oba smera. Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali publiku koja je došla i skoro napunila Pionir. Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Na kraju, kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje, rekao je Alimpijević.

Nemanja Dangubić koji je bio među boljim pojedincima u Zvezdi, slično je ocenio pobedu nad Ljubljančanima:

– Jedna veoma teška utakmica je iza nas. Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom. Čestitam Olimpiji na veoma dobroj utakmici, rekao je Dangubić.

Gašper Okorn, trener Olimpije je posle utakmice rekao:

– Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi. Mislim da su moji igrači uradili gotovo sve što smo dogovorili. Ipak, neke sitne stvari smo mogli i bolje da uradimo pri kraju treće četvrtine. Izgubili smo ritam, a oni su otišli na plus šest, ubrzo i na plus devet, a protiv Zvezde je u poslednjoj četvrtini teško nadoknaditi minus. Za nas slede bitnije utakmice i nadam se da ćemo protiv Mega Bemaksa ponoviti ovakvu partiju.

Komentari