Povredama nema kraja: Drugi reket Srbije propušta Australijan Open?

filip krajinović

Drugi reket Srbije Filip Krajinović porazom je počeo 2018. godinu, ali to nije najgore što se na početku sezone dogodilo teniseru iz Sombora. Posle poraza od Petera Gojovčika u Dohi, Krajinović je izjavio da bi zbog povrede mogao da propusti turnir u Sidneju i Australijan Open.

– Zbog loših uložaka u patici, povredio sam bursu na Ahilovoj tetivi i ta povreda sama po sebi nije opasna, ali je dosadna jer se stalno vraća. Morao sam da odmaram, da budem strpljiv, ali…, rekao je Krajinović za Blic.

Srpski teniser je u Dohu došao rovit, a onda je protiv Gojovčika na 4:4 u prvom setu usred gema zatražio medicinski tajm-aut.

– Nabio sam nogu ponovo i osetio bol. Nisam mogao da stojim. Sada moram na preglede, a onda ću da odlučim šta ću. Igrao sam dubl u ponedeljak jer sam želeo da osetim teren, da vidim gde sam, u kakvoj sam formi. I posle tog meča je telo reagovalo. Razmišljao sam i o tome da predam Gojovčiku, ali nisam želeo da predajom započnem godinu. Pod znakom pitanja su sada i Sidnej i Australijan open, razočarano je kazao Krajinović.

Komentari