Antić ne ide u penziju na kraju sezone?! ,,Dokle god budem uživao, igraću!” [VIDEO]

Pero Antić

Centar KK Crvena zvezda, Pero Antić, ove sezone se posle deset uspešnih godina u inostranim klubovima, obukao je ponovo ,,crveno-beli” dres.

Nakon što je za Zvezdu igrao u periodu od 2005. do 2007. godine, Antić se preselio u Lukoil, usledili su Lokomotiva Kubanj i Spartak iz Sankt Peterburga, potom Olimpijakos, epizoda u NBA ligi, Fenerbahče i na kraju povratak ,,kući”.

Planovi su bili da poslednju sezonu u svojoj karijeri odigra u dresu Crvene zvezde i da to bude, ova tekuća, ali, sada je i to pod znakom pitanja, jer tridesetpetogodišnji centar i dalje uživa igrajući košarku, a nema sumnje da je i adrenalin sa utakmica Zvezde možda i promenio njegovo mišljenje o eventualnom kraju karijere.

 – To je bio neki plan, nije nešto što sam ja tek tako odlučio, moje telo je tako reklo. Vidi se da još imam želju, ali, otom-potom, pričaćemo na kraju sezone. Volim košarku i uživam. Dokle god budem uživao, igraću, kad počnem da je ’radim’, onda je vreme za penziju, rekao je Antić u razgovoru za televiziju Sport klub.

Godine su učinile svoje za ovih deset godina koliko je prošlo od poslednje epizode u Crvenoj zvezdi, priznaje Pero, ali iskustvo koje sada daje mladim igračima u ekipi je ogromno.

 – Luđi je bio taj, mlađi Pero. Luđi, pokretljiviji, više je skakao, ali nije bio toliko pametan. Glavna razlika je iskustvo, zbog toga sam i doveden ovde, da pomognem mladima i koliko mogu na terenu, dodaje Pero.

Pre nekoliko dana i Evroliga se bavila i dalje aktuelnim šampionom Evrolige.

 

Komentari