Ernesto Valverde progovorio o Kutinju

Felipe Kutinjo

Trener Barselone, Ernesto Valverde, upitan je na konferenciji za medije pre utakmicu Kupa kralja sa Seltom iz Viga, o mogućem transferu Felipea Kutinja iz Liverpula u katalonski klub.

Saga koja je letos završena pobedom Liverpula i ostankom njihovog ponajboljeg fudbalera, Felipea Kutinja, za koga je najveće interesovanje pokazala Barselona, nastavlja se i u zimskom prelazno roku.

Svakog dana nailazi se na neku novu informaciju oko dolaska sjajnog Brazilca u Barselonu, ali Liverpul okleva, što može da im se obije o glavu.

Pojedini britanski mediji pišu i da je Kutinjo rekao čelnicima kluba da više ne želi da igra za Liverpul kako bi iznudio transfer.

Ernesto Valverde, trener Barselone, upitan je na uobičajenoj konferenciji za medije, šta misli o Kutinju.

– Kutinjo igra za drugi tim i nastupa odlično za tu ekipu. Da li će igrati za Barselonu u budućnosti ili ne, ne znam. Sviđaju mi se igrači koje trenutno imam u timu, ali ako u budućnosti novi igrač stigne u klub, verujem da će i on biti odličan, rekao je Valvrede.

Nakon toga, upitan je o tome šta planira da uradi ukoliko Kutinjo pređe, pošto neće moći da nastupa u Ligi šampiona, jer je već nastupao za Liverpul u tom takmičenju.

– Nemam ništa da kažem o Kutinju. Poštujem činjenicu da on igra za drugi klub, odgovorio je Ernesto Valverde.

Eventualni transfer mogao bi biti najveći u istoriji Engleskog fudbala, pošto se priča o cifri od oko 130 miliona funti.

Komentari