Igokea ima dodatni motiv protiv Partizana: Ružno je ono što su radili u Beogradu

Dragan Bajić Igokea

Igokea dočekuje Partizan u okviru 16. Kola ABA lige.

Utakmica u Laktašima na programu je u nedelju, 14. januara od 17 časova.

Strateg ekipe iz Republike Srpske Dragan Bajić naglasio je da će njegovi izabranici imati dodatni motiv protiv crno-belih, zbog nekorektog ponašanja od strane trenera i igrača Partizana u finišu prvog meča u Beogradu.

Poniženje koje smo doživeli u Beogradu je veliki motiv. Sećate se onih koševa na kraju!? Tada sam ponižen od strane igrača Partizana i trenera Nikolića, koji je bio u tom momentu, a ponižen je i košarkaški klub Igokea. To je bilo jako ružno od strane pojedinih igrača, koje je neko morao da nauči kako treba da se ponaša i kada se dobija i kada se gubi. To uvek potenciram kod svojih igrača i tako se uvek ponašam prema svojim kolegama. Poštujem sve klubove protiv kojih igram, rekao je Bajić, a preneo Mondo.

Igokea želi da se na terenu revanšira Partizanu.

Moramo da poginemo na terenu da ostvarimo tu pobedu. Baš zbog tog poniženja koje smo doživeli u Beogradu, želimo da se revanširamo na terenu, sportskim putem. Želimo i publici koja redovno dolazi na naše utakmice da se odužimo dobrom partijom, dodao je Dragan Bajić.

Partizan zauzima šesto mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 7:8, dok je Igokea osma sa šest pobeda i devet poraza.

Komentari