Selektor Cvetković posle debakla: Čestitam svima, odigrali smo korektno

Rukometaši Srbije na treningu u dvorani Spaladium

Rukometaši Srbije doživeli su debakl na startu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, a selektor Jovica Cvetković posle meča je imao samo čestitke za sve aktere meča u Splitu.

Čestitam Hrvatskoj na pobedi, publici koja je došla u velikom broju, mojoj ekipi na angažovanju. Pokušali smo da pariramo Hrvatskoj i to je bilo jako dobro u dvadeset minuta. Hteli smo da iskombinujemo posle priprema koje su delimično obavljene sa mnogo povreda. Odigrali smo korektno, ne krivim golmane, pred njima je budućnost. Mladi su. Zaboravljamo ovaj meč, okrećemo se narednom protivniku, rekao je Cvetković.

Nemanja Zelenović je bio jedan od boljih igrača u redovima Srbije.

Čestitam reprezentaciji Hrvatske na pobedi, igrali su dobro. Imali smo dobru igru u prvih 25 minuta, ali Hrvatska je bila na nivou više. Moramo da zaboravimo ovaj meč koji nismo najbolje odigrali. Igramo sa Šveđanima, koji su i pored poraza, odlična ekipa. Razgovaraćemo i igrati mnogo bolje. Daćemo sve od sebe da se plasiramo u drugi krug, izjavio je Zelenović.

Narednu utakmicu na šampionatu Srbija će odigrati u nedelju protiv selekcije Švedske, koja je na startu šampionata poražena od Islanda 26:24.

Komentari