Kokeza u ponedeljak potpisuje milionski ugovor

Slaviša Kokeza

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije će u ponedeljak potpisati milionski ugovor sa poznatim proizvođačem sportske opreme.

Kao što je najavljeno, „orlovi“ će ubuduće oblačiti „Puma“, pošto je ugovor sa „Umbrom“ istekao.

Fudbalski savez Srbije i nemački proizvođač sportske opreme potpisaće u ponedeljak ugovor na tri godine, a naša „kuća fudbala“ će godišnje dobijati novac i opremu u vrednosti od 1,1 milion evra, prenosi „Informer“.

– Veoma su zadovoljni svi u FSS, jer je ugovor sa „Pumom“ izvanredan. Dosad je fudbalska organizacija najbolji ugovor imala sa „Najkijem“, i to onaj od oktobra 2009. kad se plasirala na Mundijal u Južnu Afriku, a u novcu i robi dobijala je 1.085.000 evra. Saradnja s „Pumom“ biće za nijansu bogatija –
rekao je izvor „Informera“ blizak FSS i dodao:

Puma dres

– Dizajn dresa biće poznat već početkom sledeće nedelje, još se traži zajedničko rešenje, tačnije potrebno je utanačiti detalje. Ide se ka tome da jedan dres bude crveni, verovatno sa belom i plavom prugom, a da rezervna, odnosno druga varijanta, bude bela. Još se ne zna da li će se razlikovati boja okovratnika, hoće li biti kragne ili ne, ali dres će u svakom slučaju biti veoma lep.

Srpski reprezentativci će prvi put imati priliku da nose novi dres u prijateljskoj utakmici protiv Maroka, 24. marta u Torinu.

Komentari
Advertisements