Napustio je Zvezdu, uspeo da nađe novi klub, a posle tri meseca ponovo menja sredinu

Petar Orlandić

Nekadašnji napadač Crvene zvezde nikako da stabilizuje karijeru po odlasku sa stadiona „Rajko Mitić“.

Petar Orlandić prošlog leta napustio crveno-bele, krajem septembra je pronašao angažman u portugalskoj Uniao Madeiri, ali se tamo zadržao tek nešto više od tri meseca.

Kada sam otišao sa Marakane, dugo sam čekao klub koji će biti po mom ukusu. Bilo je kontakata, raznih opcija, ali izmakao mi je idealan transfer. Pojavila se opcija da na godinu potpišem saradnju sa Uniao Madeirom. Dogovorio sam se sa ljudima iz kluba da mi na zimu neće praviti problem da promenim sredinu, u slučaju da dobijem bolje uslove. Još nisam našao novi angažman, ali više nisam član portugalske ekipe, rekao je Orlandić, a preneo portal CDM.

Glavni razlog leži u povredi koja ga je na više od mesec dana odvojila od terena.

Dobro sam počeo sezonu, krenuo sa golovima, ali sam imao peh da se povredim 28. novembra. Bio sam odvojen od saigrača skoro mesec i po, a na ruku mi nije išla činjenica da u portuglaskoj drugoj ligi nema pauze. Trebalo je vremena da se oporavim i zato sam tražio da se prekine saradnja. Sada je sve u redu, odmorio sam se i spreman sam za novi izazov, dodao je crnogorski internacionalac.

Ponuda za nastavak karijere ima dosta.

Ima poziva iz raznih zemalja. Ne žurim, imam još vremena da razmislim šta je najbolje za mene u ovom trenutku. Verujem da ću u novom timu igrati u dobroj formi i davati golove, zaključio je Orlandić.

Komentari
Advertisements