Ivanović crno-beli: Znam da ću ostaviti dubok trag, Iliev najavio nova pojačanja [FOTO]

Đorđe Ivanović promocija Partizan

FK Partizan predstavio je novo pojačanje Đorđa Ivanovića, koji je u Humsku stigao iz subotičkog Spartaka.

Ofanzivni fudbaler potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, a u Partizan je stigao sa oreolom najboljeg igrača Super lige Srbije. Saga oko njegovog prelaska u redove aktuelnog šampiona Srbije konačno je završena.

Mesec dana je trajala neizvesnost, nisam mogao mirno da spavam. Kada se juče sve završilo bilo mi je mnogo lakše… Sinoć sam mirno spavao, jer je sve bilo gotovo, rekao je novi fudbaler Partizana, a preneo Mondo.

Ivanović je istakao da želi da napravi veliku karijeru i da je prelazak u Partizan odličan potez.

Da bi napravio veliku karijeru moraš da igraš u Partizanu, a ja hoću veliku karijeru. Zato sam tu. Ja ne mislim, ja znam da ću da ostavim ovde dubok trag. Volim izazove i pritisak koji mi odgovara i vodi me. Najviše mi odgovara da igram iz napadača, ali šta god traži trener tu sam. Mogu da odgovorim i na krilnim pozicijama, ali i u samom napadu, dodao je Ivanović, koji će u Partizanu nositi broj 18.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev naglasio je da je Ivanović izabrao da dođe u Humsku i pored finansijski boljih ponuda iz inostranstva.

Ivanović je posle dugo vremena uzburkao strasti i prelazni rok u Srbiji, dugo nije bilo takvog igrača koji je odskočio, a da nije iz dva naša najveća kluba. Bilo je logično da završi u Partizanu. Imao je nekoliko odličnih ponuda, mnoštvo unosnijih nego što je Partizanova, ali nije trgovao njima. Od prvog trenutka pregovora kada je dao reč da će igrati za nas, izdržao je sve pritiske, kazao je Iliev i dodao da će klub dovesti još tri pojačanja (defanzivnogveznog, ofanzivnijeg veznog i napadača).

Komentari