Predstavljen srpski tim za Zimske olimpijske igre

Srpski tim za ZOI

Olimpijski komitet Srbije je u sredu potpisao ugovor o sponzorstvu sa kompanijom EKO Serbia i predstavio tim Srbije za predstojeće Zimske olimpijske igre u Pjongčangu.

– EKO Serbia godinama unazad ulaže u sport i podržava Olimpijski Komitet Srbije (OKS). Kao temelj odlične saradnje, odlučili smo da treći put zaredom podržimo Olimpijski Komitet Srbije i damo svoj doprinos jačanju naših najboljih sportista i uđemo u modernu istoriju srpskog olimpizma. Dajemo naš doprinos ne samo na putu ka njihovom uspehu, već stavljamo akcenat i na primer koji naši sportisti pokazuju našem okruženju
, rekao je Vuk Radović, generalni direktor EKO Serbia.

Detalj sa potpisivanja ugovora

Predsednik Olimpijskog Komiteta Srbije, Božidar Maljković, izjavio je:

– Za Olimpijski komitet Srbije, Eko Serbia je partner koji ima posebno mesto, obzirom da je način na koji kompanija koristi mogućnosti naše saradnje uvek bio izvanredan. Želim da verujem da je ovaj osećaj obostran i ako je tako, onda smo na pravom putu. Ključna stvar koja spaja naše dve kuće jesu vrednosti koje delimo i pristup poslu kojim se bavimo. Maksimalna posvećenost i briga o klijentu je, to govorim i iz ličnog iskustva, odlika EKO Serbia. Takav pristup neguje i Olimpijski komitet Srbije u odnosu prema sportistima i njihovim trenerima. Oni su uvek na prvom mestu.

Na veliko zadovoljstvo svih prisutnih, predstavljeni su naši olimpijci na predstojećim Zimskim Olimpijskim igrama.

Tim Srbija čine Nevena Ignjatović koja će nositi zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja Igara u Pjongčangu, zatim Marko Stevović i Marko Vukićević koji će uz Nevenu nastupati u alpskom skijanju, dok će u nordijskim disciplinama Srbiju predstavljati Damir Rastić.

Komentari
Advertisements