Dea i Sarapa ugostili Čovića: Imam dobru saradnju sa svim grupama navijača

Nebojša Čović

Ni dve nedelje posle skandaloznog dočeka Alena Omića od strane dela navijača Crvene zvezde, niko iz kluba sa Malog Kalemegdana nije osudio taj čin.

Nije to učinio ni predsednik kluba Nebojša Čović, koji je u utorak bio gost „kultne“ emisije kod Dee i Sarape na ružičastoj televiziji.

Transparent „Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija“, kojim je dočekan novi centar crveno-belih će, kao i mnogi slični, pasti u zaborav, a to su i očekivanja Nebojše Čovića, koji apeluje da se „stvar slegne“.

– To što se dogodilo, pokazuje koliko je kompleksno i teško voditi jedan veliki klub kao što je Crvena Zvezda, sa velikom armijom navijača, ali njih nikako ne možemo nazvati huliganima. Ne kažem da ne postoje huligani, ali je jako opasno generalizovati stvari. Ja imam izuzetno dobru saradnju sa svim tim grupama, puno su pomogli klubu i mislim da treba da radimo jedni sa drugima. Svako treba da radi svoj posao –
naglasio je Nebojša Čović.

Delije - trasparent

Čović apeluje na zvezdašku javnost da se ne deli, već sabira i množi.

– Alen Omić je došao u klub, to je centar koji nama donosi određenu prednost, on časno nosi taj dres kluba i iz srca je prihvatio sve to i veliki je profesionalac. I drugo, to je posao, zamislite kada bi neko na poslu gledao kakva je nečija etnička ili nacionalna pripadnost. Međutim, ono što je zajedničko za sve jeste ljubav prema Crvenoj zvezdi. Moj apel je da se ne delimo, da će sve to doći na svoje –
rekao je Čović.

Čović je Dei, Sarapi i njihovim gledaocima govorio i o ambicijama kluba u nastavku sezone, odnosima sa Partizanom….

Komentari
Advertisements