Janković: Nema euforije, iz skromnosti do dobrog rezultata

marko janković jang bojs

Fudbaler Partizana, Marko Janković, izjavio je da u taboru crno-belih nema euforije pred utakmicu sa Plzenjom.

Nema nikakve euforije, dobro smo radili i radimo i dalje do utakmice u koju ulazimo mirne glave, ali vrelog srca! Bez arogantnog stava, idemo iz skromnosti da damo sve od sebe i ostvarimo što bolji rezultat, rekao je vezista srpskog šampiona za klupski sajt.

Dupla kruna u prošloj sezoni i evropsko proleće u ovoj podigli su lestvicu očekivanja među navijačima Partizana.

Napravili smo veliki uspeh, ali u Partizanu se uvek traži više. Čak i kada ostvarite nešto što niko nije očekivao mora se onda ići i preko te granice, još više, na veći nivo. Svi očekuju od nas da prođemo Plzenj koji nije zvučno ime, ali je izuzetno dobra ekipa, dodao je Janković.

Motivacija neće biti problem.

Izlazimo pred pun stadion posle zimske pauze, igramo nokaut fazu Lige Evrope protiv ekipe koju možemo da dobijemo. Da li stoga treba neko posebno da nas motiviše? Upravo taj pun stadion daje poseban vetar u leđa! Poruka je da navijači dođu u što većem broju, u šta i ne sumnjam! Da ne prave ni najmanji incident jer će nas to koštati u budućnosti i da budemo svi kao jedan svih devedeset minuta, bez negativnih komentara upućenih bilo kome, jer to niko nije zaslužio. Svako od nas će dati svoj maksimum u to budite sigurni, zaključio je Janković.

Komentari