Pešić i Milojević žale za propuštenim prilikama

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde, remizirali su danas u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve na stadionu ,,Rajko Mitić”.

Aleksandar Pešić i trener, Vladan Milojević, ne kriju u izjavama za Radio-televiziju Srbije (RTS), da žale zbog propuštenih šansi.

Zvezda je imala svoje prilike na utakmici protiv CSKA i malo prisebnosti, ali i sreće u pojedinim momentima, presudilo je da ,,crveno-beli” ne postignu pogodak.

Aleksandar Pešić je danas predvodio napad Crvene zvezde, nije imao izglednih prilika poput nekih svojih saigrača, ali smatra da je njegova ekipa mogla postići pogodak.

Pa, dobro. Pre svega želim da zahvalim publici. Nismo zadovoljni, niko nije zadovoljan kada ne pobedi. Spremamo se za revanš, i nadamo se da ćemo proći u narednu fazu. Žalimo za propuštenim šansama. Mogli smo i da primimo gol, ali dobro je i ovako. Daćemo svoj maksimum u revanšu, rekao je Pešić za RTS.

CSKA je takođe imao svoje šanse na ovom meču, ali Zvezdine su delovale ,,zrelije”. Nemanja Radonjić, El Fardu Ben, Damijen Le Talek i Nenad Krstičić nalazili su se u povoljnim prilikama, ali nisu bili precizni, uz to, odličan na golu bio je iskusni, Igor Akinfeev.

Trener, Vladan Milojević istakao je da je CSKA vrlo kvalitetan protivnik, ali takođe pomalo žali zbog propuštenih prilika.

Mislim da smo imali fine šanse. Teške su utakmice koje igrate protiv ovakvog protivnika. To Ekipa koja je stalni učesnik Lige šampiona. Možda smo i mogli dati gol. U svakom slučaju, dali smo sve od sebe. Sada ćemo da se pripremimo, sve analiziramo i idemo u Moskvu da pokušamo da prođemo, konstatovao je Vladan Milojević.

Komentari