Suma uveren: Namučićemo Plzenj, sigurno dajemo gol u revanšu

Sejduba Suma protiv Plzenja

Sejduba Suma je tokom zimskih priprema nagovestio da bi mogao da bude pravi u prolećnom delu sezone, ali će mu za to biti potrebno još malo vremena.

Suma je protiv Plzenja imao jednu veliku priliku, ali je golman Hruška izašao kao pobednik u 35. minutu.

Sigurno ćemo im dati gol na njihovom terenu! Ubeđen sam u to. Mentalitet nam je takav da sam uveren u ovo što vam kažem. Idemo da ih dobijemo. Nećemo ih čekati. Naprotiv, rekao je reprezentativac Gvineje, a preneo Mozzartsport.

Vezista crno-belih je zadovoljan izdanjem Partizana, a jedini minus je primljen gol pred kraj utakmice.

Dobra utakmica Partizana. Baš smo fino izgledali u prvom poluvremenu, pa i u nastavku. Jedina je nevolja što smo pred kraj primili gol. Desio nam se pad koncentracije u završnim minutima, međutim, utisak je je ohrabrujući. Pokazali smo da možemo da namučimo Plzenj, bićemo još bolji narednog četvrtka. Ako ništa drugo makar ćemo ih namučiti. Uveren sam i – izbaciti, dodao je Suma.

Za svoju igru kaže da ovo nije bila njegova najbolja utakmica u Partizanu, ali da će biti spreman da u revanšu bude još bolji.

Radio sam dobro i jesenas, igrao dobro na mečevima grupne faze, ranije i u kvalifikacijama. Uvek dajem sve od sebe. Na pripremama sam se trudio da uhvatim formu. Igrao sam protiv Plzenja na poziciji na kojoj se komotno osećam. Najboljoj za mene. Radio sam dobre stvari za ekipu, a biću spreman i za revanš, zaključio je najskuplji fudbaler Partizana u istoriji.

Komentari