Đukić ima kadrovske probleme, hoće li imati sve igrače na broju pred Plzenj?

Miroslav Đukić

Trener fudbalskog kluba Partizan, Miroslav Đukić, pričao je danas na konferenciji za medije, pred meč Super lige Srbije sa Mladosti u Lučanima, o kadrovskim problemima sa kojima se suočava.

Ekipa Partizana sutra nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije. Gostuju u Lučanima ekipi Mladosti, koja je trenutno devetoplasirana na tabeli sa 30 osvojenih bodova.

Nakon što su remizirali u Ligi Evrope sa Viktorijom iz Plzenja u prvom od dva meča koji ih očekuje protiv češkog predstavnika, Partizan će odigrati svoj drugi zvanični meč u prolećnom delu sezone.

 – Sutra počinjemo drugi deo naše lige. Kao što uvek kažem, očekuje nas teška utakmica u Lučanima, moramo da branimo naš prestiž, da branimo evropski Partizan. Mladost će izaći motivisano ali i mi hoćemo da nastavimo gde smo stali, da pokušamo da se približimo Zvezdi, započeo je konferenciju Đukić.

Problemi sa kojima se trenutno suočava Partizan jesu povrede i kartoni, zbog kojih će Milan Mitrović izostati u revanš meču protiv Viktorije u Plzenju.

 – Ostoja (Bojan Ostojić prim.aut) je mnogo bolje i pokušaćemo da ga pripremimo za Plzenj. Za sutra neće biti spreman. Imamo Ožega (Ognjena Ožegovića prim.aut) i (Sašu prim.aut) Zdjelara van stroja. Imamo Mitra (Milana Mitrovića prim.aut) van stroja, dobio je udarac u butni mišić. To bi bio zdravstveni bilten, obrazložio je Đukić.

Izostanci pomenutih fudbalera mogli bi da budu težak udarac za Partizan pred meč sa Viktorijom, ali strateg ,,parnog valjka” nada se da će povređeni fudbaleri biti spremni za taj meč.

 – Svi očekujemo da budu spreni za Plzenj, da li će biti spremni, videćemo. Možda će biti spremni sa malim brojem takmičarskih treninga. Možda je veliki rizik da uđu u tako tešku utakmicu sa malim brojem treninga. Sačekaćemo, oni se oporavljaju dobro, videćemo, dodao je Miroslav Đukić.

Utakmica između Mladosti i Partizana u okviru 23. kola Super lige Srbije, igra se na stadionu u Lučanima s početkom od 14 sati.

Komentari