OGLASIO SE GAZDA MILANA: Ovo je istina o bankrotu za koji ga mediji optužuju!

Mediji širom sveta, pozivajući se na informacije iz Kine, objavili su juče informaciju da je vlasnik Milana Jonghong Li bankrotirao, da ga očekuje zaplena imovine.

Međutim, večeras se oglasio gazda kluba sa “San Sira”.

‘Tokom poslednjih 48 sati u medijima sam video neke neodgovorne priče koje štete i klubu i mom biznisu, mojoj porodici, meni lično.

Od kada sam kupio Milan susretao sam se sa svim vrstama poteškoća i trpeo ogroman pritisak. Posle najnovijih glasina i neodgovornih priča, želim da stvorim mirniju atmosferu oko kluba i naše ekipe.

Ne razumemo šta se ovim glasinama želi postići, ali one su došle do tačke kada počinju da čine štetu i klubu i mom biznisu i mojoj porodici.

Koristim ovu priliku da objasnim, uz nadu da će ovo biti poslednji put, da je situacija u vezi sa mojim ličnim resursima potpuno zdrava i da klub i moje firme normalno rade.

Nadam se, dakle, da se ne daje nikakav kredibilitet vestima koje nisu istinite, već da umesto toga fokusiramo našu pažnju na ono što nas najviše zanima, a to je jačanje tima i nastavak podrške treneru Gatuzu.

Sve ćemo učiniti da ovaj klub vratimo na vrh”, rekao je predsednik Jongong Li.

Komentari