Alimpijević: Razočaravajuće, Antić: Apsurd, Lazić: Gluposti

Dušan Alimpijević na tajm-autu

Burno je u košarkaškom klubu Crvena zvezda.

U medijima su se pojavile informacije o sukobu trenera Dušana Alimpijevića sa dvojicom najiskusnijih igrača Brankom Lazićem i Perom Antićem. Pominjao se i fizički sukob kapitena i trenera Zvezde.

Alimpijević je na konferenciji za medije naglasio da je sve što se događa za njega poražavajuće.

Za mene je ovo razočaravajuće. Trudio sam se od dana kada sam došao da budem na raspolaganju svima. Dao sam i privatni telefon. Razumem potrebu senzacionalizma od strane medija, ali ovo je poražavajuće. I Lazić i ja moralne osobe, da se uopšte nešto ovakvo desilo, jedan od nas ne bi bio danas u klubu. Ja sam u Bambergu imao temperaturu 38, a vi mi tražite podliv od udarca. Priča se da ne mogu da ukrotim Peru? Da li treba da mu slomim stopalo? Pa on je da već mnogo više od onoga što smo pričali, rekao je Alimpijević.

Alimpijević je istakao da je cilj titula u ABA ligi i da je to njegov glavni zadatak.

Boli me što ne pričamo trijumfu protiv Reala u Madridu, pobedama protiv Olimpijakosa, Barselone, Makabija, devet pobeda u Evroligi. Ne pričamo da smo nadigrali jedan Žalgiris koji igra fenomenalno ove sezone. Ja sam doveden da osvojimo ABA ligu, i to je prvo što mi je rečeno. Ubeđen sam da ćemo se probuditi jer smo videli šta stoji iza ovoga, dodao je trener Zvezde.

Antić je demantovao sukob sa trenerom crveno-belih nazvavši kompletnu situaciju apsurdnom.

Ovo je sve smešno što je izašlo na rođendan mog sina. Apsurdno je da sam ja dao žuti karton Duletu. Radimo odlično od početka sezone. Nastavićemo naš rad. Imamo puno poverenja u trenera, kazao je iskusni krilni centar.

Lazić je naglasio da se radi o notornim lažima i glupostima.

Perov sin danas slavi rođendan, ja sam proslavio rođendan kćerkice pre dva dana, a mi ovde pričamo o glupostima. Voleli bi smo osoba koja je prenela informaciju o udaranju izađe pred nas i kaže odakle ju je dobio, dodao je Branko Lazić.

O kompletnoj situaciji oštro je govorio i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

Komentari
Advertisements