Insinje: ,,Skudeto je u našim rukama!“

Insinje

Nakon pobede koju je Napoli danas ostvario protiv Kaljarija, napadač te ekipe, Lorenco Insinje, ističe da je sve na njemu i njegovim saigračima do kraja sezone, ukoliko žele da se domognu titule u Seriji A.

Napoli je poslednju titulu prvaka Italije osvojio u sezoni 1989/90 kada je tim na terenu predvodio Dijego Armando Maradona.

Nakon večerašnjeg trijumfa od 5:0 nad Kaljarijem, Napolitanci su korak bliže snu da dođu do Skudeta posle više od 20 godina, ali i da prekinu šestogodišnju dominaciju Juventusa, koji im sada ,,diše za vratom“.

– Igrali smo dobro protiv Kaljarija i ovo je vrlo važan rezultat. Na vrhu smo i sve je u našim rukama. Moramo da pobedimo sve preostale utakmice, jer Juve neće odustati. Ali, pokazali smo karakter i veliko srce, rekao je Lorenco Insinje italijanskim medijima nakon meča.

Napoli se nalazi na liderskoj poziciji Serije A sa 69 bodova, dok je Juventus drugoplasirani sa 65 uz utakmicu manje, pošto je njihov meč sa Atalantom, koji je trebao da se odigra u nedelju, odložen zbog snega.

Komentari
Advertisements