Kežman: Sergej nema limite

Mateja Kežman

Povodom najnovijih spekulacija da je Lacio dobio basnoslovnu ponudu za Sergeja Milinković-Savića, oglasio se i menadžer srpskog fudbalera Mateja Kežman.

Čelnici Lacija su navodno odbili ponudu vrednu 70 miliona evra, a Skaj Italija je objavio da je u Rim ovih dana stigla ponuda koja se ne dobija, vredna 200 miliona evra.

– Postoji ogromno interesovanje velikih klubova u Italiji, Engelskoj, Španiji i Francuskoj. Ne želim da govorim o brojkama, ali sam siguran da će Sergej biti najbolji igrač Evrope u narednih nekoliko godina. Ipak, o transferu ćemo pričati na kraju sezone. Lacio u ovom trenutku igra odlično i ima sjajnu sezonu. Svi smo fokusirani na to, rekao je Kežman.

Menadžer 22-godišnjeg fudbalera Lacija kaže da je njegov klijent mnogo napredovao i da za njega granice ne postoje.

– Napredovao je u svim aspektima, na psihološkom planu, ali i na fizičkom i tehničkom planu. Posmatram kako svakodnevno napreduje u svakom pogledu. Da li može još da napreduje? Ponavljam, on je igrač koji nema limite, može konstantno da napreduje i bude sve bolji. Da li će nastup na Svetskom prvenstvu biti sledeći nivo za njega? Igraće za svoju zemlju i to će biti velika odgovornost i velika čast a njega, rekao je Kežman za Tutomerkato.

Komentari