Novi skandal u srpskom rukometu: Nenadić poslao preteću poruku Cvetkoviću

selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković

Jovica Cvetković više nije selektor muške rukometne reprezentacije Srbije.

“Orlovi” su na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj zauzeli 12. mesto, a po povratku u Srbiju obelodanjeni su razni skandali.

Cvetković je optužio pojedine igrače na čelu sa Petrom Nenadićem da su se provodili po Zagrebu i bili nedostojni reprezentativnog dresa, a igrači su prozvali sada već bivšeg selektora da je dolazio na treninge u alkoholisanom stanju.

Cvetković je “Srpskom telegrafu” dostavio SMS poruku od Petra Nenadića, u kojoj mu je rukometaš Vesprema poručio da pazi šta iznosi u javnost.

Vodi dobro računa šta pričaš o nama jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati svoje neznanje i konzumiranje alkohola! Sram da te bude svojih godina i laži!, stoji u SMS poruci Petra Nenadića.

Cvetković je rekao da je šokiran, ali je bio i ironičan.

Njega su mimo mene nagovarali da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Nisam uopšte iznenađen što mi je Petar Nenadić to poslao iako sam šokiran što je do toga došlo. To nema veze sa rukometom i sportom. Eto, tako mi vraća moje rukometno dete. Strašno sam se uplašio, evo još uvek se tresem, kazao je Cvetković za “Srpski telegraf”.

Komentari