Đukić: Sportski sektor funkcioniše perfektno [VIDEO]

Miroslav Đukić

Trener Partizana, Miroslav Đukić, izneo je svoja očekivanja pred utakmicu sa Radničkim iz Niša.

Đukić je na konferenciji za medije rekao da očekuje težak meč, pre svega zbog teškog i snegom pokrivenog terena.

Očekuje nas teško gostovanje i teški uslovi za igru, ali mi moramo da idemo na tri boda i svaki drugi rezultat za nas će biti neuspeh. Zdravstveni bilten je dobar, nemamo povređenih igrača, osim Kosovića koji je duže vreme van stroja. Mitrović i Vulićević su se potpuno oporavili i putovaće sa nama u Niš. Vidimo da je teren još pokriven snegom, ali ne vredi da se žalimo, moramo da se prilagodimo i kako će biti njima tako će biti i nama, izjavio je trener crno-belih.

Prema njegovim rečima pravi lek za sve ono što se trenutno dešava u Humskoj biće pobeda.

Svesni smo da nam treba pobeda koja bi nam dala vetar u leđa i mnogo značila na psihološkom planu. Uvek posle eliminacije iz Evrope ovde je situacija uzburkana i problematična, svaki put kada kući ne pobedite dolazi do potresa. Pravi lek je pobeda i dobra igra i mi u Niš idemo sa željom da to i ostvarimo. Ekipa je dobro trenirala, mislim da su igrači psihički spremni, oporavljeni i svesni da ih jedino pobeda vraća na stare staze, dodao je Đukić.

Prethodnih dana prvi čovek Partizana, Milorad Vučelić, na neki način je krivicu za poslednje neuspehe preneo na sportski sektor.

Sportski sektor funkcioniše perfektno, svesni smo da moramo da pobeđujemo. Mi u sportskom delu pokušavamo da maksimalno amortizujemo da se ne oseti nepoverenje i da pokažemo da su ovo isti igrači koji su pobedili Skenderbeg i izbacili Jang Bojs i Videoton. Ja sam uvek uz igrače i kada se radujemo i kada plačemo i krvarimo. Evidentno je da nam nedostaju golovi, ali to je stvar ekipe, kao i kada se dobro branimo. Nije to samo stvar Tavambe ili Ožegovića već cele ekipe. Ne vredi žaliti za još jednim napadačem, već se treba prilagoditi novoj situaciji, zaključio je Đukić.

Utakmica u Nišu na programu je u subotu od 14.30 časova.

Komentari