Londonska bitka za Anćelotija?!

Karlo

Engleski premijerligaši, Arsenal i Čelsi, zainteresovani su za usluge italijanskog stručnjaka, Karla Anćelotija, preneo je danas ,,Dejli ekspres”.

Karlo Anćeloti je bez angažmana od septembra prošle godine, kada je napustio klupu minhenskog Bajerna i sada sa porodicom živi u Londonu. Upravo zbog toga, sve se češće spominje da bi iskusni italijanski trener mogao tu i da dobije posao.

Pedesetosmogodišnji stručnjak je jasno stavio do znanja da bi želeo da se vrati u Premijer ligu, a pre nekog vremena bio je i gost vlasnika Čelsija, poznatog ruskog biznismena, Romana Abramoviča, na ,,Stamford bridžu”.

Aktuelni trener Čelsija, Antoio Konte, nalazi se na izlaznim vratima kluba i spominje se da će se temperamentni menadžer vratiti u Italiju.

S druge strane, Arsen Venger će, kako stvari stoje, napustiti Arsenal na kraju tekuće sezone, iako je prošlog leta potpisao ugovor na još dve godine sa ,,tobdžijama”.

Karlo Anćeloti je u svom prvom i za sada, jedinom mandatu u Čelsiju, doneo timu iz severnog dela Londona jednu titulu Premijer lige, Komjuniti šild i FA kup, nakon što je na kraju naredne sezone otpušten pošto je njegov tim završio kao drugoplasirani u šampionatu.

Komentari