Venger šokirao novom besmislenom izjavom

arsen venger

Arsenal je porazom od Brajtona nastavio da se bruka ove sezone.

Ni trener ”tobdžija”, Arsen Venger ne zaostaje za svojim fudbalerima. Oni pružaju očajne partije, a on smišlja sve besmislenija opravdanja za poraze koji se nižu.

Posle novog poraza u Premijer ligi, posle koga je jasno da će u Ligu šampiona Arsenal moći jedino ako osvoji Ligu Evrope, gde takođe ne blista i gde ga već u četvrtak očekuje prvi meč sa razgoropađenim Milanom, Venger je pokušao da nađe opravdanje pred ogorčenim navijačima.

– Razumem ja svu frustraciju zbog poraza, ali je krivac za ovakvo izdanje meč finala Liga kupa, koji smo izgubili od Mančester Sitija. Teško je igrati finale nekog takmičenja usred sezone, jer ako ga izgubite, a to se nama desilo, to izuzetno negativno deluje na ekipu, kojoj treba vremena da se povrati. Fizički smo izmoreni i mentalno potrošeni što se danas jasno videlo, rekao je francuski trener.

Ovakvu izjavu, navijači bi i mogli da progutaju, ali ne znamo kako će shvatiti Vengerov odgovor na pitanje, šta dalje?

– Kada ste potpuno goli, jednostavno morate naći majicu i obući je, ispalio je novu mudrost Arsen Venger, kome odlazak sa klupe ”tobdžija” očigledno ne pada na pamet.

Komentari