Milenković poslao oproštajnu poruku preminulom kapitenu

Milenkovic

Mladi defanzivac italijanskog prvoligaša Fiorentine, Nikola Milenković, poslao je oproštajnu poruku svom preminulom kapitenu, Davideu Astoriju.

Kapiten Fiorentine, Davide Astori, juče je pronađen mrtav u sobi hotela u Udinama gde je odsela njegova ekipa koja je iščekivala prvenstveni meč sa Udinezeom. Mediji su preneli da je tridesetjednogodišnji fudbaler preminuo u snu, a ova tragedija posebno je potresla italijanski fudbal, pa je tamošnji savez odlučio da se odlože sve utakmice koje su trebale da se odigraju juče.

Nekadašnji defanzivac Partizana, Nikola Milenković, u Astoriju je, kao i mnogi mladi fudbaleri Fiorentine, video uzora i lidera.

– Još uvek ne mogu da poverujem, ne želim da verujem. Nemam reči kojima bih opisao koliko mi je žao. Samo oni koji su te poznavali znaju kakav si bio čovek. Uvek si bio spreman da pomogneš drugima, uvek uz osmeh. Bila mi je čast što sam te upoznao. Hvala ti na ogromnoj podršci i na svemu što si uradio za mene. Mnogo sam naučio od tebe. Teško je ići u naredne bitke bez kapitena, ali znam da ćeš nas posmatrati odozgo. Davide, uvek ćeš biti naš kapiten! Počivaj u miru, poručio je Milenković preko društvene mreže Instagram.

 

Komentari