Poznat raspored “orlova” u premijernoj Ligi nacija

nikola grbić sa odbojkašima

Finalni turnir premijerne Lige nacija u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 4 do 8. jula na fudbalskom stadionu “Pjer Moroa” u Lilu, u Francuskoj.

Pored domaćina Francuske, na turniru će igrati još pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica, odnosno pet odigranih vikenda.

Reprezentacija Srbije će u okviru I vikenda 25 – 27. maja u novoj Hali sportova u Kraljevu biti domaćin 4. grupe i ugostiće Brazil, Italiju i Nemačku.

U okviru II vikenda (1 – 3. jun), Srbija će gostovati u Areni Armejec u Sofiji, u Bugarskoj (5. grupa), a rivali će joj, pored domaćina, biti Rusija i Australija.

III vikend će se odigrati 8 – 10. juna, a Srbija će igrati u 12. grupi, u Eks on Provansu u Francuskoj, sa domaćinom, Argentinom i Korejom.

U okviru IV vikenda, od 15. do 17. juna, Srbija će igrati u Sirs Centru u Hofman Estejtsu u SAD, a rivali će joj biti i Iran i Poljska.

Poslednji, V vikend je na programu 22 – 24. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Đijangmenu u Kini, sa domaćinom Japanom i Kanadom.

Komentari