Đukić žestoko udario po medijima: Bezobrazno, dripački i džukački!

Miroslav Đukić

Partizan je prelomio, Miroslav Đukić će ostati trener crno-belih, a nakon što mu je izgleda pao kamen sa srca rešio je da se malo “opusti” na konferenciji za medije.

Đukić se u vrlo nervoznom tonu obratio medijima i optužio ih da plasiraju, kako je naveo, bezobrazne, dripačke i džukačke priče, a sve zbog navodne klauzule u ugovoru po kojoj je Partizan dužan da mu isplati 600.000 evra u slučaju otkaza.

Laž, laž, laž. Ne postoji klauzula od 600.000 evra! Svako ko je to napisao je prevarant. Mnoge stvari koje se provlače po novinama nisu istinite. To je tačno namešteno da se ide na mene u ovoj državi gde je plata 300 evra. Vi nekome zalepite da nekome treba isplatiti 600.000 evra. Kako nekoga da u Srbiji oklevetate? Tako što nekome zalepite da treba da dobije 600.000 evra. To je bezobrazno, džukački i dripački. Ili oni naslovi tipa “Đukić odlazi milom ili silom”, izjavio je Đukić na konferenciji za medije u “Zemunelu”.

On je dodao da raskid saradnje nijednog trenutka nije bio opcija.

Nijednog momenta nisam imao razgovor na tu temu! Nemam nijednog igrača koji je nezadovoljan, nesrećan, nema nedscipline. Jednostavno, ne uspevamo da pobedimo, ne uspevamo da postignemo gol. Ne vidim razlog da podnesem ostavku, smatram se sposobnim da zajedno sa ekipom izađem iz problema. Niko mi nije tražio ostavku, niti je neko razgovarao na tu temu, dodao je trener Partizana.

Priča o odbrani titule u ovom trenutku nije realna.

Bilo bi me sramota da pričam o tituli kad sam na 14 bodova minusa. Najpre treba da pobedimo Rad, da smanjimo razliku i onda razmišljamo o nečemu više. Sigurno je da sam deo krivice kada ne pobeđujemo, kao što sam bio deo uspeha u Evropi, sve delim sa ekipom i uvek sam sa igračima. Za mene je biti ili ne biti od treće utakmice kako sam ovde. Od tada se čuju povici protiv mene. To nije ništa novo, nije neki dodatni pritisak, naglasio je Đukić.

U ovom trenutku, jedina preokupacija mu je da radi svoj posao.

Ja pošteno radim svoj posao i pokušavam da vratim ekipu na pravi kolosek. Moja jedina snaga su ovih 30 momaka i pokušavam da Partizan počne da pobeđuje. Ostalo ne zavisi od mene i ne želim da ulazim u stvari koje ne zavise od mene. Ja sad razmišljam samo o tome da radim svoj posao. Vi biste tako priznali svoju nemoć, a ja nisam nemoćan, ja iza sebe imam ekipu i ona želi da sa mnom, sa stručnim štabom da izađe iz problema. Ne vidim razlog da dam ostavku, vidim se sposobnim da zajedno sa ekipom izađemo iz problema. Ponekad u fudbalu stvari ne zavise samo od vas, zaključio je Đukić.

Komentari