Luković: Budalaštine o završenoj sezoni

Uroš Luković

Košarkaši barskog Mornara su direktno iz Zagreba otputovali u Belgiju na duel sa Ostendeom u okviru FIBA Kupa, ali u ekspediciji nije bilo jednog od najboljih igrača.

Uroš Luković je, kako smo već pisali, doživeo povredu protiv Cibone, pa se iz glavnog grada Hrvatske vratio u Beograd, gde će obaviti dodatne preglede i saznati težinu povrede, kao i kolika je pauza pred njim.

Povreda, po učinku najboljeg košarkaša crnogorskog kluba, došla je u nevreme, pred završnicu FIBA kupa i plej-of ABA lige, u kome se Barani sastaju sa aktuelnim šampionom Crvenom zvezdom.

Koliko danas očekujem da saznam težinu povrede, posle pregleda magnetnom rezonancom. Mnogo je, u ovom kratkom vremenu bilo dezinformacija, koje su išle tako daleko da se pisao da sam završio sezonu. To su budalaštine, rekao je Uroš Luković.

Inače, bivši košarkaš Partizana ostvario je odličan učinak u ABA ligi ove sezone, koja mu je najbolja u karijeri. Po indeksu je drugi igrač lige sa 13.5 poena prosečno po meču, uz 7.5 skokova, 1.1 asistenciju i 2.4 blokade.

Komentari