Milojević: Ulazimo u ciljnu ravninu

Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred derbi 26. kola Super lige protiv Vojvodine, da njegovu ekipu neće zavarati trenutni plasman Novosađana na tabeli.

– Nastavljamo niz utakmica sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Vojvodina je uvek izazov, znamo da je pored Zvezde i Partizana klub koji je uvek u vrhu domaćeg šampionata. Gde god da igramo utakmica sa Vojvodinom je derbi. Možda su u prethodnom periodu Novosađani imali neke turbulencije u jesenjem delu šampionata, ali su se konsolidovali sa dolaskom dosta novih igrača i novog trenera i napravili su prepoznatljivu igru. Novosađani su uvek voleli da njihov klub igra lep fudbal, i danas je tako i to nam daje za pravo da očekujemo dobru utakmicu. Prošlo je loše vreme i očekujem pun stadion i odličnu podršku. Ne treba da nas zavara trenutna pozicija Vojvodine na tabeli jer sigurno zaslužuju bolji plasman. Bez obzira na sve očekujem da ćemo se susresti u plej-ofu – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg će posle današnjeg treninga odlučiti koji igrači će izaći na teren u Novom Sadu.

– Ekipa koja istrči na teren je ona za koju smo se moj stručni štab i ja odlučili za tu utakmicu. Ako me pitate koliko imam najboljih igrača moj odgovor je 24.

Milojević ističe da zgusnut raspored neće biti problem za njegove igrače.

– Navikli smo da igramo na svaka tri dana, moji igrači su svesni toga i znaju da nam je svaka utakmica podjednako bitna. Serija od Spartaka se sastoji od mečeva sa izuzetno jakim protivnicima. U ovom trenutku smo fokusirani samo na prvu narednu utakmicu, radimo najbolje za nas i pripremaćemo se meč po meč. Ulazimo u ciljnu ravninu prvenstva i svesni smo da nam je svaki bod važan – poručio je Milojević.

Komentari