Donald: Ne jurimo sudije nožem da sviraju penal, čekam novu ponudu Zvezde

Mičel Donald

Mičel Donald nije bio zadovoljan ponudom Crvene zvezde da produži ugovor, pa će na kraju sezone moći kao slobodan igrač da potraži novi klub.

Kapiten crveno-belih ipak ostavlja mogućnost da ostane na stadionu “Rajko Mitić”.

– Ja sam rekao da mi ne odgovara ponuda koju sam dobio od Zvezde, a ne da ne želim da ostanem. Pričao sam ponovo sa klubom da mi daju još nešto. S njihove strane nije došla nova ponuda, ali nikad ne reci nikad, izjavio je Donald za Novosti.

Zanimljlivo je bilo i razmišljanje Donalda o penalima koji se sviraju u korist njegovog tima, poput onog u Novom Sadu.

– Nekad jeste penal, nekad nije. Svi sad pričaju o penalu, a slične smo gledali u Ligi šampiona. Mnogo je lako govoriti sa strane da li smo mi u Zvezdi ovakvi ili onakvi, zašto se svira penal za nas. Mi igrači Zvezde ne trčimo sa nožem u ruci za sudijom i vičemo: “Hej, penal je, sviraj”. Sve je to fudbal, emocija, odluka. Ljudi donose odluke, prave i greške. Isto što važi za sudije, važi za mene, trenera, predsednika. Nekad je greška u našu korist, nekad protiv nas. Isto je i za nas i za Partizan, Čukarički, Borac… Nije misterija, greške se dešavaju svuda, a ne samo kod nas i ne samo za nas, zaključio je Donald.

Komentari