PSŽ za trenera želi ekstravagantnog Italijana!

conte glavni izbor psga

Vodeća ekipa Lige 1, Pari Sent-Žermen, eliminisan je iz Lige šampiona od Real Madrida u utorak uveče, a trener Unaji Emeri će ispadanje u osmini finala najprestižnijeg fudbalskog takmičenja platiti svojim poslom na kraju sezone.

Prema brojnim izvorima, bivši trener Juventusa i trenutno trener Čelsija, Antonio Konte, prva je želja bogatih vlasnika PSŽ-a. Iako se Konteov povratak na kormilo reprezentacije Italije najviše spominjalo poslednjih nedelja, PSŽ bi mogao ponuditi daleko veću platu od “azura”, što bi Kontea trebalo naterati na izazov u Francuskoj.

L'Ekip izveštava da u pariškom klubu postoji rasprava o Konteovoj prikladnosti, neki kažu kako će njegova strast i pobednički mentalitet odlično doći u svlačionici, dok drugi kažu da isti intenzitet može uzrokovati probleme sa zvezdama, prvenstveno se misli na Nejmara.

Konteov agent, Federiko Pastorelo, bio je u utorak u Parizu, gde je navodno pregovarao o Konteovoj plati te potencijalnim pojačanjima, na kojima Konte inzistira, ako na leto dođe u PSŽ.

Komentari