Sportski direktor Vojvodine: Sramota u režiji sudije Šegrta, igrači su plakali u svlačionici

Navijači Vojvodine

Vojvodina je poražena od Crvene zvezde u Novom Sadu rezultatom 2:1 u okviru 26. Kola Super lige Srbije.

Utakmica je rešena u 84. minutu, kada je pri rezultatu 1:1, sudija Jovan Šegrt pokazao na belu tačku nakon pada Nemanje Radonjića, a El Fardu Ben je doneo Zvezdi tri boda.

Sudijska odluka izazvala je mnoge polemike, a sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić naglasio je da se radi o velikoj sramoti.

Ovo je velika fudbalska sramota u režiji sudije Jovana Šegrta. Ne razumem šta se ovo radi i kuda sve ovo vodi. Ovo nije fudbal, ovo je nešto za koje svi znaju u ovoj zemlji kako se zove, rekao je Drakulić, a preneo Sportski žurnal.

Drakulić je istakao da želi da pruži podršku igračima svog kluba i dodao da ovakve sudijske odluke tereaju ljude sa stadiona u Super ligi.

Ne znam šta igračima da kažem. U svlačionici su svi redom plakali zbog onog što su doživeli od sudije Šegrta. Kako da ih utešim? Kako da ih zaštitim od sudijske samovolje? Ništa inače ne pomaže, ovo je sve režirao i završio Jovan Šegrt. Zašto se Vojvodini prosto ne dozvoljava da igra fudbal? Pa, Šegrt je tolerisao od prvog minuta odugovlačenje igre Zvezdinih igrača. Imam potrebu i obavezu da stanem iza naših igrača, ali ne znam kako da ih zaštitim da im se ovakve stvari ne događaju. Kakav je ovaj naš fudbal? Kome ovo treba? I zašto? Vojvodina je u derbiju bila žrtva jednog čoveka i njegove namere da pomogne Crvenoj zvezdi. I ovo malo publike što dolazi na naše superligaške utakmice, odustaće jer ovakve stvari kao što su se desile u derbiju na Karađorđu su i protiv fudbala i protiv gledalaca, dodao je sportski direktor crveno-belih iz Novog Sada.

Komentari