Tošić ne razume navijače

Zoran Tošić

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je iznenađen kako su navijači uspeli da od heroja posle evropskog uspeha u jesenjem delu sezone igrače pretvore u neznalice kada krenu slabiji rezultati.

Povratnik u Partizan istakao je da crno-beli ne igraju ništa slabije u odnosu na jesenji deo sezone, samo je nedostatak sreće faktor koji je uticao na rezultate i negativnu reakciju publike.

– Najvažnije je što smo pobedili Rad. Za kratko vreme smo se od heroja se pretvorili u blago rečeno neznalice. Svi su bili kivni na nas. Svakoj ekipi dođe momenat kada joj ne ide, pa tako i nama. Čini mi se da igramo isto kao i prošle polusezone, samo što nekada imamo malo više sreće, a nekada ne
, izjavio je Tošić za klupsku televiziju, prenosi Tanjug.

Prema rečima dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, razlog za negativan stav navijača trebalo bi tražiti i u dobrim rezultatima lidera Crvene zvezde, za koje smatra da utiču na to da svaki kiks crno-belih bude uočljiviji.

– Naša liga je takva da se sve svelo na Partizan i Zvezdu, koja igra odlično, pobeđuje svaku utakmicu i onda je svaki naš slabiji rezultat uočljiv. U nekim ligama je normalno da ekipa ne pobedi kod kuće ili spoji dva-tri poraza. To ovde nije normalno
, rekao je Tošić.

Komentari