Predsednik skupštine Radničkog: Partizan ne bi trebalo nama da se bavi, mi nismo komentarisali Lučane

Stadion Čair u Nišu

Bura u fudbalskoj Srbiji se ne stišava.

Partizan i Crvena zvezda su odlukom Disciplinske komisije FSS ostali bez po dva boda, što je izazvalo gnev čelnika beogradskih večitih rivala.

Predsednik skupštine FK Radnički iz Niša Radan Ilić je u izjavi za Tanjug naglasio kako čelnici Partizana, pogotovo Vladimir Vuletić, ne bi trebalo da komentarišu odluke Disciplinske komisije.

Nema potrebe da rukovodstvo Partizana javno istupa u vezi sa odlukama Fudbalskog saveza Srbije kao krovne organizacije u ovom sportu kod nas. Postoje mehanizmi da drugačije reaguju na odluku o oduzimanju dva boda, poput žalbe, kao što su najavili. To bi naročito trebalo da bude poznato Vuletiću. Mislim da je kazna opravdana, jer suđenje kao subjektivnu kategoriju ne bi trebalo komentarisati, rekao je Ilić za Tanjug.

Ilić veruje kako Radnički može do drugog mesta na kraju šampionata i pozvao ljude iz Partizana da gledaju u svoje dvorište i da ne komentarišu mečeve ekipe iz Niša.

Verujem da će Radnički biti vicešampion. Imamo dobru ekipu, sigurni smo kod kuće i organizaciono dobro stojimo. Mi nismo komentarisali Partizan posle njihove sumnjive pobede u Lučanima, a ne znam zašto se oni bave nama, verovatno iz straha da ih ne prestignemo. Vuletić ne treba da se plaši Radničkog. Mislim da će duel između nas i njih u plej-ofu odlučiti ko će biti drugi, a čak i da završimo kao treći Liga Evrope je zagarantovana, tako da čemu tenzija.

Predsednik skupštine FK Radnički napomenuo je da je meč Nišlija u Ivanjici protiv Javora potpuno regularan.

Ni govora o nameštanju. Kakva je logika da nam Javor da bodove kad se grčevito bori za opstanak? Da smo hteli da namestimo uradili bismo to mnogo perfidnije, a ne tako očigledno. Partizan ne bi trebalo nama da se bavi, kao što ni mi nismo njima, dodao je Radan Ilić.

Komentari
Advertisements