Mijailović: Ne znam kako ćemo se izboriti sa dugom prema Vujoševiću, nekoliko stranaca oprostilo 50 odsto potraživanja

ostoja mijailović

KK Partizan se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima već nekoliko sezona.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je u intervjuu za Sportski žurnal naglasio da je napravljen tim pregovarača, koji su uspeli da ubede pojedine strane košarkaše, nekadašnje igrača Partizana, da oproste deo duga. Cilj kluba je da za nekoliko godina izmiri sva preostala dugovanja.

Igrači imaju razumevanja za situaciju u kojoj se Partizan nalazi. Nekoliko stranih košarkaša je oprostilo 50 odsto svojih potraživanja, što je odlično i veliki uspeh za tim koji pregovara. Sa dosta igrača smo pričali. Želimo da potpišemo reprograme sa njima, da kroz godinu koja dolazi izmirimo obaveze koje imamo, da ne idemo da se sudimo. Ni njima, ni nama nije mesto na BAT-u, rekao je Mijailović za Sportski žurnal.

Prvi čovek Partizana je istakao da klub želi da angažuje igrača na poziciji centra, ali da veliki problem predstavljaju dugovanja Nemanji Gordiću i nekadašnjem treneru Dušku Vujoševiću.

Pregovaramo sa nekoliko igrača na poziciji centra. Veliki je problem jer imamo BAT od Nemanje Gordića za 50.000 dolara plus troškovi, kao i od Duška Vujoševića – sa troškovima je taj BAT 116.000 evra. Iskreno, ne znam kako ćemo se sa tim izboriti, dodao je Ostoja Mijailović.

Komentari
Advertisements