Pero Antić: ,,Sami smo krivi“

pero antić na utakmici crvena zvezda - barselona

Košarkaš Crvene zvezde, Pero Antić, rekao je da su on i njegovi saigrači sami krivi za poraz od Mornara u okviru drugog meča polufinala regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je bez većih problema izašla na kraj sa Mornarom u prvom meču koji se odigrao u Beogradu (91:63) i mnogi navijači očekivali su da se ovaj susret reši u Baru još jednim trijumfom Zvezde. Međutim, Barani nisu mislili tako i uspeli su da izbore ,,majstoricu“.

– Nema šta, bila je to utakmica kao svaka druga. Znamo gde smo pravili greške, imamo vremena da ih ispravimo i da završimo posao. Sigurno nećemo sada da nešto kukamo i plačemo. Sami smo krivi, sami ćemo da izađemo iz ove situacije, rekao je Pero Antić, a preneo ,,Sportski žurnal“.

Ipak, i pored poraza, iskusni makedonski centar ne vidi razlog za brigu.

– Takve stvari se dešavaju, to je sport. Dešava se svima, desilo se nama. Treba da izvučemo pouke i idemo dalje. Da sada razmišljam negativno, to nije moj stil. Zna se naš cilj i idemo ka njemu. Kada se desi tako nešto, čestitaš rivalu i gledaš da u narednom meču odigraš mnogo bolje, dodao je Pero Antić.

Treći meč polufinalne serije, Crvena zvezda i Mornar odigraće se u ponedeljak u hali ,,Aleksandar Nikolić“ s početkom od 21 sat.

Komentari
Advertisements