Subotić o uzorima, Klopu i najboljem igraču protiv kojeg je igrao

Neven Subotić Sent Etjen promocija

Neven Subotić je prelaskom u Sent Etjen napravio pravi potez i vratio se na evropsku fudbalsku mapu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je već postigao dva gola u novom klubu, u koji je prešao ove zime, i pleni sigurnošću u odbrani.

Subotić je za sajt „Butfootballclub.fr“, govorio o mnogim fudbalskim temama. Kao fudbalske uzore naveo je Džona Terija i Nemanju Vidića.

Kao mali sam maštao da budem napadač, ali kao tinejdžer sam shvatio da kao defanzivac pre mogu uspeti u fudbalu. Tada sam živeo u SAD, gde se pratila Premijer liga. Moji uzori bili su Džon Teri i Nemanja Vidić, sa kojim sam kasnije igrao u reprezentaciji, rekao je Subotić „Butfootballclub.fr“.

Nekadašnji štoper Dortmunda naveo je sadašnjeg menadžera Liverpula Jirgena Klopa kao najzaslužnijeg za njegov fudbalski razlog.

Jirgenu Klopu mnogo dugujem. Dočekao me je u Majncu, prošao sam test i uzeo me je. Kasnije me je doveo u Dortmund. On je trener koji je očigledno uvek imao poverenja u mene. On je iskren čovek i veoma lojalan lojalan. Uvek govori ono što misli i sa njim znaš na čemu si.

Subotić je dodao ko mu je bio najbolji saigrač i najteži protivnik u karijeri.

Igrao sam sa mnogo dobrih igrača. Za mene je najbolji Mats Humels. Igrali smo dugo u Dortmundu na mestu štopera. Fantastičan je igrač i od njega sam mnogo toga naučio. Ako moram da navedem najtežeg protivnika to je svakako Kristijano Ronaldo. On je neverovatan je. Ne vidiš 89 minuta, I onda reši utakmicu u 90. Strašno je talentovan, dodao je Neven Subotić.

Komentari
Advertisements