Ožegović ističe značaj plej-ofa: Svaka utakmica ,,na nož”

Ognjen Ožegović

Napadač Partizana Ognjen Ožegović rekao je da će svaka od predstojećih utakmica u plej-ofu biti od izuzetne važnosti, prenosi ,,Sportski žurnal”.

Partizan brani duplu krunu ove sezone i prva prepreka ka tom cilju je najveći rival – Crvena zvezda, klub u kojem je Ognjen Ožegović počeo karijeru.

 – U plej-ofu će se svaka ekipa boriti za Evropu. Posle podele bodova svi iz gornjeg dela će gledati da uđu u prve četiri ekipe. Prvo nam ide derbi, najbitnija utakmica sezone, ali i svaka naredna biće ‘na nož’ i bitna kako bismo pokušali da odbranimo titulu, rekao je Ožegović za ,,Tanjug”.

Nekadašnji napadač Vojvodine i Crvene zvezde ističe da bi želeo da njegova ekipa ponovi partiju iz prethodnog ,,večitog derbija”.

 – Želimo da u najmanju ruku odigramo kao prošli derbi, kompaktno i svi kao jedan. Tada nam je izmakla pobeda, pa ćemo sad pokušati da dođemo do nje. Šest pobeda zaredom pokazuju da nismo autsajderi, kazao je Ožegović.

Ognjen Ožegović je 2012. godine postao prvotimac Crvene zvezde, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu. Igrao je za mnogobrojne domaće klubove, da bi prošle godine došao u Partizan.

Komentari