Atletiko Madrid ostaje bez ,,dečaka” na kraju sezone

Tores

Legenda Atletiko Madrida i najmlađi kapiten u istoriji tog kluba, Fernando Tores, objavio je danas da će napustiti ekipu na kraju tekuće sezone.

Napadaču Atletika ističe ugovor na kraju ove sezone i danas je objavio da će napustiti ,,jorgandžije” i oprobati se u novoj sredini.

Tridesetčetvorogodišnji fudbaler započeo je samo tri meča u prvenstvu ove sezone, dok je sa klupe ušao 17 puta postigavši pritom tri pogotka.

– Želeo bih da iskoristim priliku i kažem da će ovo biti moja poslednja sezona u Atletiku. Ovo nije bila laka odluka. Ukoliko sagledam realnu sliku i ostale uslove, ovo je bila možda i najrealnija odluka. Moram da prihvatim to da više nemam toliku ulogu u timu i ovo je prilika da se oprobam negde drugde, rekao je Tores.

Popularni ,,El Ninjo” što u prevodu znači ,,dečak”, će po drugi put napustiti Madrid nakon što je 2007. godine potpisao za Liverpul, gde je i stekao epitet ubojitog napadača, da bi po odlasku u Čelsi sve pošlo nizbrdo. Ipak, povratak u Atletiko 2015. godine oduševio je sve pristalice ,,jorgandžija” koji ga gledaju kao legendu kluba.

– Teško je reći zbogom i po drugi put. Želeo sam da se penzionišem ovde, ali stvari ne idu uvek onako kako ti želiš, dodao je Tores.

Fernando Tores je postigao 126 golova za Atletiko Madrid u karijeri i on je peti najbolji strelac u istoriji tog kluba, računajući sva takmičenja.

Komentari