Terzić najavio pregovore sa Radojicom Božovićem

Luka Adžić

Luka Adžić je tokom zimskih priprema bio nezadovoljan statusom u Zvezdi. Njegov menadžer Radojica Božović je pominjao i brzi rastanak dve strane, ali sada se sve promenilo.

Šansu koju dobija u poslednje vreme, Adžić zna da iskoristi, a komplimente na njegov račun nije štedeo ni generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

– Bio je u nekim momentima nestrpljiv. Posle utakmice s Čukaričkim sam mu rekao: današnji Luka Adžić nije isti kao Luka Adžić od pre šest meseci. Jesi li svestan koliko si napredovao, koliko si moćniji i snažniji – rekao je Terzić za Sportski žurnal.

Da može, Terzić bi Adžiću ponudio desetogodišnji ugovor.

– Luka postaje ono što smo svi znali da će da postane – pravi igrač. Najviše bih voleo da potpišemo ugovor na deset godina i da bude Zvezdina zvezda. E, da li će klub da bude u situaciji za to? Možda jednog dana, za tri ili pet godina, bitno je da imamo prihod sa raznih strana, a ne samo od prodaje igrača. Za to nam je potrebno da vežemo nekoliko učešća u grupnim fazama evropskih takmičenja – istakao je generalni direktor crveno-belih.

Slede pregovori sa Radojicom Božovićem.

– Sa Rajom Božovićem, njegovim agentom, u kontaktu sam oko toga i pričaćemo kada dođe u Beograd. Nema tu dilema, Zvezda želi da Luka ostane, kao i njegov otac Ivan. Naravno, biće ispoštovan s finansijske strane u skladu s mogućnotima kluba – zaključio je Terzić.

Komentari