Lalatović: Tek sad razmišljamo o Kupu

Nenad Lalatović

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović bio je zadovoljan posle pobede nad Voždovcem u okviru 35. kola Super lige Srbije, ali ne toliko realizacijom koja, na kraju, nije koštala njegov tim bodova.

Podsetimo, Čuka je savladala gradskog rivala rezultatom 2:1, ali su njihovi fudbaleri propustili veliki broj prilika da postignu još neki gol i ranije reše pitanje pobednika.

– Voždovac igra jako lep fudbal i ima kvalitetne igrače što su pokazali i protiv nas sada. Nisu došli na Brdo da se brane i bila je ovo jedna otvorena utakmica. Mi smo imali neke svoje šanse koje nismo iskoristili pored dva postignuta gola, ali je i Voždovac imao svoje dve ili tri sjajne prilike, rekao je Lalatović.

Lalatović je priznao i to da nije bio zadovoljan načinom na koji je njegova ekipa igrala u defanzivi.

 Daleko smo stajali od njihovih igrača. Nismo bili na onom defanzivnom nivou kao ranije i Voždovac je klub koji nam je ovde možda stvorio najviše šansi. Imali su tri stopostotne i nisu ih iskoristili. Doduše, i mi smo promašili penal, zatim ta šansa Stojanovića i dve Mudrinskog.

Naredna utakmica je ona u revanš meču polufinala KUpa Srbije protiv Partizana u sredu.

– Rekao sam im da ne smeju da razmišljaju o Kupu dok se ne završi utakmica sa Voždovcem. Meni je zabranjeno da razmišljam o njemu. Mogu tek sada, i to od nedelje. Čak ne ni večeras. Trebalo bi dobro da se odmore, rekao je Lalatović nakon jučerašnje utakmice.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije na programu je u sredu od 20 sati na stadionu ,,JNA“ u Beogradu.

Komentari
Advertisements