Loše vesti za Partizan pred duel sa Čukaričkim

Vladimir Stojković povreda protiv Čukaričkog

Golman Partizana Vladimir Stojković ipak neće biti spreman za revanš meč polufinala Kupa Srbije koju će njegova ekipa u sredu igrati protiv Čukaričkog, javlja danas ,,Telegraf.rs“.

Iako su iz Humske najavili da će Vladimir Stojković biti spreman za predstojeći revanš meč u okviru polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, to se neće desiti. Razlog za to je što iskusni čuvar mreže i dalje ne trenira sa ekipom jer je usled udarca dugo imao veliki otok na butnom mišiću. Kako se radilo o rupturi drugog stepena, bilo bi rizično po njega da obnovi povredu koja bi ga mogla staviti pod znak pitanja za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

U klubu su svesni toga, pa je odlučeno da Stojković u utorak izađe na teren kako bi potvrdio procenu lekarskog tima, koji ne želi da ga izlaže dodatnom naporu.

Stojković se povredio 22. marta u prvenstvenom meču upravo sa Čukaričkim nakon sudara sa saigračem. Plašili su se da je povreda ozbiljnije prirode, ali na sreću, to nije bio slučaj. Zbog toga, na golu protiv Čuke će izvesno stojati mladi Marko Jovičić.

Čukarički je u prvom meču slavio na svom terenu rezultatom 4:2.

Komentari
Advertisements