Kad zazvoni telefon nakon promocije: ,,Izvini draga, ne mogu da pričam, na konferenciji sam“ [VIDEO]

Vornok

Nakon jučerašnjeg plasmana u Premijer ligu trener Kardifa Nil Vornok održao je uobičajenu konferenciju za medije na stadionu, ali čestitke od porodice nisu izostale ni u tim momentima.

Fudbaleri Kardifa juče su uspeli da se plasiraju u Premijer ligu nakon što su odigrali nerešeno bez golova sa Redingom u poslednjem kolu Čempionšipa. Nakon duela, usledilo je veliko slavlje navijača i igrača velške ekipe koju su mnogi svrstavali u borbu za opstanak ove sezone. Na kraju, sa jednim od najmanjih budžeta u šampionatu, Kardif je izborio drugo mesto i promociju u Premijer ligu.

– Prema kladionicama, bili smo jedni od favorita za ispadanje iz lige, ali smo na kraju uspeli da obezbedimo promociju. Lepo je što smo pokazali kladionicama da greše, rekao je Vornok na početku uobičajene konferencije za medije nakon meča.

Ipak, u jednom trenutku pozvonio mu je telefon na čijoj vezi je bila njegova kćerka, Natali.

 – Izvinite, nisam isključio zvuk na telefonu. Pokušao sam da se držim dalje od moje gospođe, izvinite zbog ovoga svi, rekao je Vornok da bi se potom javio na telefon:

– Natali, izvini draga, na konferenciji za medije sam…Volim i ja tebe, hvala ti draga. Uživaj u Australiji, odgovorio je Vornok i nastavio konferenciju.

Poraz Fulama od Birmingema sa 3:1 značio je to da je i remi dovoljan Kardifu da se vrati u Premijer ligu.

Komentari
Advertisements