Gradonačelnik Milana otkrio budućnost kultnog San Sira!

San Siro pred rusenjem spekulacije

Milan i Inter sve teže pronalaze zajednički jezik na istom stadionu, a gradonačelnik ovog grada otkrio je planove dvaju klubova.

Đuzepe Sala potvrdio je da Milan i dalje traži zemljište za novi stadion, dok Inter još uvek želi da ostane na San Siru.

Nero-azuri su planirali da izgrade novi trening kamp u zelenoj četvrti Piazza d’Armi, ali nisu se pojavili na današnjem sastanku na kojem je trebalo da se razgovara o planiranom projektu.

Nisam se čuo ni sa jednom stranom, ali nadao sam se saradnji Intera, rekao je Sala nakon što je napustio sastanak.

Nadam se, jer je njihov interes bio stvaran, da mogu da sednu sa vlasnicima tog zemljišta i nađu rešenje, jer mi je jako čudno što je interes koji je Inter pokazivao već nekoliko meseci nestao u trenu.

San Siro? Milan i dalje traži zemljište, jer za razliku od Intera želi izgradnju novog stadiona. Rekao sam Milanu da ćemo pre letnjih praznika da pokušamo da pronađemo rešenje.

San Siro nije na nivou ostalih stadiona u drugim velikim evropskim gradovima, iako ima vrlo šarmantnu strukturu i veliku istoriju. Novi stadion bi takođe mogao da bude vrlo koristan za grad, završio je gradonačelnik.

Komentari
Advertisements