Sudija koji je “oterao” Stolicu sudi u Nišu, Majo Vujović na Zvezdinoj proslavi

Majo Vujović

Određene su sudije za utakmice poslednjeg 37. kola Super lige Srbije, koje se igraju u četvrtak, 17. maja (osim utakmice Crvena zvezda – Voždovac koja se igra 20. maja).

Posle hapšenja Srđana Obradovića arbitri će biti pod dodatnim pritiskom, ali u Sudijskoj komisiji očigledno nisu obraćali pažnju na to, delegirajući arbitre za poslednje kolo.

Tako će utakmicu između Radničkog i Napretka na Čairu voditi Bojan Nikolić, koji je poznat između ostalog i po tome što je svojim suđenjem upravo u Nišu, isprovocirao tadašnjeg trenera Vojvodine Iliju Stolicu da napusti stadion pre kraja utakmice.

U “vatri” će biti i Ilija Brdar, koji će deliti pravdu na meču između Bačke i Borca iz Čačka. I na Brdara je bilo dosta povika ove sezone, a najviše posle utakmice između Radničkog i Čukaričkog, koja je u jednom trenutku bila prekinuta jer su fudbaleri sa Banovog brda u znak protesta posedali na teren.

Drugi derbi začelja koji odlučuje o opstanku, između Javora i Rada, sudiće Aleksandar Vasić.

Na šampionskoj proslavi Crvene zvezde protiv Voždovca, glavni sudija će biti Majo Vujović, dok će meč između Partizana i Spartaka voditi Dragan Čolović.

Komentari