Laso: Supruga mi je rekla da moramo ponovo posetiti Beograd, ali bez košarke

Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso istakao je da će se, na insistiranje supruge, vratiti u Beograd, ali mimo svog posla, prenela je dana Radio-televizija Srbije (RTS).

Pablo Laso je pre ove sezone imao loša sećanja vezana za Beograd. Nije se proslavljao kada je sa svojim timovima gostovao u prestonici Srbije, ali to se u ovoj kampanji njegovog Reala promenilo.

Uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu trojkom Luke Dončića u poslednjoj sekundi u grupnoj fazi Evrolige, da bi kasnije osvojili titulu šampiona Evrope upravo u Beogradu.

– Uvek ću se sećati da sam ovde postao šampion, volim Beograd. Supruga mi je rekla da moramo da dođemo ovamo, nevezano za košarku. Rekao sam da je to teško odvojiti, ali je bila izričita – bez košarke. Moraću da kažem supruzi da ćemo doći ovamo bez osvrtanja na košarku. Takođe, veoma poštujem to šta Beograd znači za košarku kroz istoriju, ali želim da upoznam i sam grad, rekao je Laso za RTS.

Real Madrid je u finalu Evrolige savladao Fenerbahče našeg Željka Obradovića rezultatom 85:80 i tako su osvojili desetu titulu prvaka Evrope.

Komentari
Advertisements