The Spot testirao limite Air Max modela

The Spot testirao Air Max modele

Svi ljubitelji Nike Air Max modela imali su jedinstvenu priliku da ovog proleća u našem gradu testiraju granice svoje kreativnosti ali i da dožive Nike Air Max patike na novi način.

Svi koje je zanimalo kako je nastala popularna „makserica“, kako je „zarobljen vazduh“ uneo revoluciju u svet patika i zašto je baš ovaj model izbor miliona ljudi širom planete, mogli su da dobiju odgovore na ova i brojna druga pitanja na The Spot Test your limits događaju.

The Spot testirao limite Air Max modela

U zoni sa posebnim podom posetioci su mogli da testiraju kako izgleda hodati po vazduhu. U sobi sa ogledalima koja stvara pravu iluziju napravljene su nezaboravne fotografiju za društvene mreže.

Svi ljubitelji jedinstvenog stila i kreativci imali su veliko iznenađenje. Radionice na kojima su posetioci kreirali Nike Air Max siluetu po svom ukusu. Najbolje dizajniran Air Max, po izboru žirija odšetao kući u novim maksericama.

The Spot testirao limite Air Max modela

Priliku da prvi testiraju limite svoje kreativnosti imali su glumci Tamara Dragičević i Nikola Glišić, kao i maneken Vlada Vuksanović Oni su imali i tešku ulogu da budu sudije za najbolje dizajniran Air Max.

The Spot testirao limite Air Max modela

U The Spot multibrand prodavnice, stigli su najnoviji Nike Air Max modeli, čuveni kec, ’90tica, Nike Air Max 97 i 95, kao i omiljena BW, u bojama koje do sad niste imali prilike da vidite.

The Spot testirao limite Air Max modela

Posebna poslastica za ljubitelje Air Max modela, kao i onih koji vole da budu prepoznatljivi po jedinstvenom stajlingu, obradovaće novi Nike Air Max 270, koji je ove godine predstavljen prvi put tokom Air Max Day-a, a sada je dostupan u The Spotu.

Komentari
Advertisements