ANČELOTI SE NE ŠALI: 100 miliona – stižu najbolji golman Serije A i vezista londonskog giganta!

Karlo Ančeloti je prošle nedelje imenovan za naslednika Mauricija Sarija u Napoliju a zvanično će funkciju trenera početi da obavlja od 1. juna kada mu bude overen ugovor u sedištu Serije A.

Ipak, trofejni trener već polako pravi planove za predstojeći letnji prelazni rok koji će sva je prilika biti izuzetno zanimljiv.

Naime, već je izvesno da će Pepe Reina sledeće sezone braniti za tim Milana, a Ančeloti je označio kog golmana vidi kao top zamenu za iskusnog Španca.

U pitanju je po mnogim mišljenjima i anketama najbolji golman Serije A u sezoni za nama – Alison!

Po pisanju medija na Apeninima, tim iz Napulja je spreman da udvostruči zaradu sjajnom golmanu koja trenutno iznosi 1.500.000 evra, ali ne treba očekivati ni da će ga se Roma tek tako lako odreći za malo obeštećenje.

Takođe, isti izvori navode i da sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli uveliko radi na dovođenju iskusnog Belgijanca Muse Dembela, a da problem neće biti ni enormna plata koju traži od čak 4.500.000 evra po sezoni koja bi ga svrstala među najplaćenije uz Lorenca Insinjea.

Već je poznato da će Karlo Ančeloti imati budžet za pojačanja od oko 100 miliona evra, a šuška se da će Napoli prikupiti tu sumu prodajom Žoržinja, Hamšika i Kaljehona.

U svakom slučaju, sva je prilika da nas očekuje nikad uzbudljiviji prelazni rok u Italiji!

Komentari
Advertisements