Bogdanović: Lep je osećaj vratiti se

Bogdan Bogdanović

Bivši košarkaš Partizana, sada član NBA tima Sakramento kingsa Bogdan Bogdanović rekao je na današnjoj poseti u dvorani ,,Aleksandar Nikolić“ u Beogradu da je uvek lepo vratiti se kući.

Bogdanović je posle dugo vremena ponovo imao priliku da posmatra nekadašnji klub – Partizan.

– Dugo nisam bio ovde, lepo je ponovo doći u Beograd. Gledaću da ispratim što više utakmica – rekao je Bogdanović, a prenose ,,Večernje novosti“.

Temeprament navijača u Srbiji i uopšte u Evropi, neuporediv je u odnosu na onaj koji vlada u Americi, pa je novinare zanimalo kakva je atmosfera na utakmicama u NBA ligi i da li su navijači bar nekog kluba slični našim.

– Juta ima najsličnije navijače Partizanovim. Znaju da budu i malo vulgarni, da dobacuju, mada meni to ne smeta dok je u granicama normale. To mi vraća neka sećanja – kazao je Bogdanović.

Za odlične igre u redovima Sakramenta je stigla nagrada, izabran je u drugu petorku „rukija“.

– Dobra sezona je iza mene, priznanje je došlo za dobre igre i meni je to samo motiv da radim više i jače – istakao je Bogdan Bogdanović.

Kada je u pitanju fizička sprema ističe da uskoro kreće da radi „punom parom“.

– Imao sam malu intervenciju na kolenu, a period oporavka mi je produžen zbog umora tela i toga što nisam imao pauzu jedno dve-tri godine da se posvetim radu na sebi i telu. Počeo sam sa teretanom, uskoro ću krenuti i sa loptom – zaključio je Bogdanović.

Komentari
Advertisements