Tadić: Ne treba praviti paniku [VIDEO]

Dušan Tadić

Dušan Tadić ušao je u igru u drugom poluvremenu utakmice sa Čileom, ali nije uspeo da donese prevagu i obezbedi nam bar nerešen rezultat u duelu sa Južnoamerikancima.

Ipak, on nije nezadovoljan postignutim.

– Svaka prijateljska utakmica donosi neku korist, pogotovo iz poraza mogu da se izvuku pouke, pa i više nego iz dobijene utakmice. Imamo dosta vremena da sve izanaliziramo, ne treba praviti nikakvu paniku, treba da ostanemo mirni i da se pripremimo za Kostariku.

Tadić nije želeo da detaljnije prokomentariše stvari koje su za analizu.

– Ovo su prijateljske utakmice koje i služe za uigravanje, bilo je dosta novih igrača i sve su to normalne stvari. Imali smo šanse, što me raduje. Bilo je dobrih, bilo je i loših stvari. Mislim da ćemo izvući dobre pouke.

Sergej Milinković-Savić je igrač od koga naša javnost jako mnogo očekuje, ali je on još uvek nov u ovom sastavu „orlova“.

– Sergej nije igrao dugo sa nama, odigrao je ako se ne varam samo jednu utakmicu sa nama. Međutim, on je inteligentan igrač, a i mi stariji igrači ćemo mu u tome pomoći, poručio je Tadić.

Upitan da li su igrači uspeli da se posle napornih sezona u klubovima dovoljno odmore za rad u reprezentaciji, Tadić je napomenuo:

– Ako se odmoriš koji dan u mislima si već na pripremama za Svetsko prvenstvo. Svi su fokusirani na to i moramo svaki dan da iskoristimo da se pripremimo što bolje za utakmice koje nas očekuju na Svetskom prvenstvu, zaključio je Tadić.

Komentari
Advertisements