Tošić nezadovoljan: Više je bilo loših, nego dobrih stvari [VIDEO]

Fudbalska reprezentacija Srbije

Jedan od najkonkretnijih na terenu u duelu sa Čileom bio je Duško Tošić. Iako je naša selekcija primila gol, Tošić je više puta zaustavljao protivničke igrače, unosio je sigurnost u našu igru i iznosio loptu iz našeg kaznenog prostora.

Međutim, Tošić je bio izuzetno nezadovoljan igrom naše reprezentacije i nije se libio da to javno i kaže.

– Nismo delovali kako treba. Ima više loših nego dobrih stvari. Sutra treba da napravimo veliku analizu i vidimo gde smo grešili. Posle dužeg vremena smo odigrali utakmicu i verovatno nije to izgledalo kako treba, ali bolje da se ovo sad desilo nego kad počne Svetsko prvenstvo. Treba svi da budemo pozitivni, uključujući i vas novinare, biće sve kako treba, rekao je Tošić.

Upitan da kaže koje su to loše stvari u našoj igri po njegovom mišljenju, on je odbio da se detaljnije izjašnjava.

– Ima dosta segmenata, ne mogu sad javno da kažem. Nismo 90 minuta delovali kao ekipa, ponavljam da je bilo više loših momenata nego dobrih. Nema puno vremena, ali ne treba da brinemo, imamo još petnaestak dana do prve utakmice.

Tošić je kratko prokomentarisao i dešavanja na terenu.

– Primili smo gol iz prekida, neće ovaj poraz da nas poremeti. Uvežbavamo taktiku za iznošenje lopte iz našeg polja, radimo na puno detalja i siguran sam da će sve biti bolje.

Komentari
Advertisements